Δ. Χριστοφοράκης: Με προσοχή η υποβολή αιτήσεων στο arogi.gov.gr από τους πληγέντες του σεισμού

Συντάκτης: την 8 Οκτωβρίου 2021

Σε πρώτη φάση, η πλατφόρμα arogi.gov.gr δέχεται αιτήσεις για τις περιοχές του Δήμου που έχουν πληγεί καθοριστικά από το σεισμό όπως αυτές καθορίζονται στις σχετικές ΚΥΑ.

Υπάρχουν σημεία που χρίζουν κάποιας παραπάνω προσοχής σημειώνει μιλώντας στον 98.4 ο πρόεδρος των φοροτεχνικών Δημήτρης Χριστοφοράκης.

Παράλληλα Help Desk λειτουργεί στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την υποστήριξη των πληγέντων στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην πλατφόρμα arogi.gov.gr

  • Η καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 5η Νοεμβρίου 2021.
  • Σε πρώτη φάση, η πλατφόρμα arogi.gov.gr δέχεται αιτήσεις για τις περιοχές του Δήμου που έχουν πληγεί καθοριστικά από το σεισμό όπως αυτές καθορίζονται στις σχετικές ΚΥΑ. Σε δεύτερη φάση, η πλατφόρμα θα συμπεριλάβει και τους πληγέντες των λοιπών περιοχών/κοινοτήτων παράλληλα με την πρόοδο των αυτοψιών των αρμόδιων υπηρεσιών στις περιοχές.

Η πρόσβαση για την υποβολή της αίτησης γίνεται με την χρήση των προσωπικών κωδικών ΤΑXISNET. Απαραίτητα είναι τα στοιχεία για το κτίριο που επλήγη και ο τραπεζικός λογαριασμός IBAN του αιτούντος.

Δικαιούχοι είναι: Ιδιοκτήτες, κατά πλήρη ή ψιλή κυριότητα, κτιριακών επαγγελματικών εγκαταστάσεων, κατοικιών και λοιπών μη επαγγελματικής χρήσης κτιρίων.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist