Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πύρρο Δήμα, τους Βορειοηπειρώτες και τις μειονότητες

Συντάκτης: την 21 Δεκεμβρίου 2020

«Τα όνειρα μας δεν έχουν ούτε τοίχους ούτε ταβάνια», τονίζει ο Χρήστος Μάστορας.

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο με αφορμή τη βράβευση του από τον Πύρρο Δήμα δημοσίευσε στα social media ο Χρήστος Μάστορας, στέλνοντας, για ακόμα μια φορά, ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα.

Ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος MEΛISSES κατέκτησε με το «Δεν Έχω Ιδέα» το βραβείο για το «Τραγούδι της Χρονιάς» στα φετινά MAD VMA που θα προβληθούν τηλεοπτικά σε λίγες ημέρες και παρέλαβε από τον Ολυμπιονίκη το αγαλματίδιο.

«Δεν ήξερα με τι να χαρώ περισσότερο… Με το πρώτο μου προσωπικό βραβείο ή με το γεγονός ότι το παραλαμβάνω από τον Πύρρο Δήμα», ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας.

«Αυτά τα χέρια σήκωσαν στην κορυφή του κόσμου την Ελλάδα αλλά και τις ψυχές όλων των Βορειοηπειρωτών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ήμουν πιτσιρικάς και βλέπαμε με τους γονείς μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα τη στιγμή που ήταν πλέον “κάτω από την μπάρα” ο Πύρρος και κοιτούσε δεξιά κι αριστερά με ένα χαμόγελο σαν να ‘λεγε “κοιτάχτε, έχω κι άλλο”», συνέχισε.

«Είχε τελικά κι άλλη δύναμη, κι άλλη ψύχη να δώσει για όλους μας… Κάθε φορά που ο Πύρρος τα κατάφερνε αποκτούσα κι εγώ δύναμη και πίστη στον εαυτό μου. Ήταν ο ήρωας μου. Σήκωνε στην πλάτη του τα βάρη τα δικά μου αλλά και των υπολοίπων συντοπιτών του και μας έδινε μια ξαλαφρωμένη ανάσα υπερηφάνειας και δύναμης», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τη βράβευση.

Και κατέληξε: «Αυτό το βραβείο το αφιερώνω σε κάθε νέο που θέλει να σπάσει τα όρια της “μειονότητας” που ίσως να του έχουν επιβληθεί. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις εθνικές μειονότητες. Τα μεγάλα όνειρα το κάνουν αυτό. Σε βγάζουν απ’ το μικρό σου δωμάτιο στις γειτονιές του Κόσμου. Τα όνειρα μας δεν έχουν ούτε τοίχους ούτε ταβάνια».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι γέμισαν την ανάρτηση με likes και σχόλια, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και η παγκόσμιου φήμης Rita Wilson, που κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον Χρήστο Μάστορα και κυκλοφόρησαν μαζί από την Panik Records το ντουέτο «Let Me Be».


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist