Χάρης Μαμουλάκης: «Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ αρνήθηκε να συναντήσει Βουλευτές και 110 Δημάρχους»

Written by on 3 Νοεμβρίου 2025

«Η Κυβέρνηση γνώριζε αποφάσεις και εξελίξεις. Είναι ντροπή»

Γνώριζαν πάνω από δυο μήνες Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωστής Χατζηδάκης για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε ενημερωθεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ και με e-mail , το οποίο φαίνεται να …παράπεσε, με αποτέλεσμα το Μαξίμου να μην είναι ενήμερο απλώς για τις λεπτομέρειες και το χρόνο ανακοίνωσης του κλεισίματος.

Η απόφαση υλοποιείται πλήρως από το πρωί σήμερα για την Αττική και τις μεγάλες πόλεις και αναστέλλεται για τρεις μήνες στην επαρχία.

**Για «Μαύρη ημέρα» μιλά ο Γιάννης Οικονόμου, πρόεδρος του Σωματείου Ταχυδρόμων Αθήνας – Αττικής καθώς εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας έχασαν τη δουλειά τους και άλλοι μετακινήθηκαν με τηλεφώνημα πολύ αργά το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, χωρίς να ληφθεί υπόψη ο κανονισμός μεταθετότητας.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι οι πολίτες θα πηγαίνουν εφεξής το δέμα σε γκισέ του ΕΛΤΑ, αλλά η διανομή θα γίνεται από ιδιώτη.

158 τα καταστήματα των ΕΛΤΑ που παίρνουν τρίμηνη παράταση και 46 που σήμερα έκλεισαν σε Αττική , Θεσσαλονίκη , Πάτρα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ιεράπετρα και Χανιά.

**Είναι ντροπή τα όσα συμβαίνουν. Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ αρνήθηκε να δει τους Βουλευτές που βρεθήκαμε στα γραφεία της στην Αθήνα την Παρασκευή, απέρριψε τα αιτήματα 110  Δημάρχων της χώρας για συνάντηση, είπε στο Ράδιο 98.4 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist