«Χαμόγελο του Παιδιού»: Μια λαμπάδα ένα χαμόγελο

Συντάκτης: την 21 Απριλίου 2022

Η πολύτιμη στήριξη μας και φέτος το Πάσχα ενισχύει τις δράσεις του Οργανισμού

Στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου, λειτουργεί και φέτος το πασχαλινό του bazaar «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσκαλώντας μας να επισκεφτούμε το χώρο για τις πασχαλινές μας αγορές.

«Κάθε Βοήθεια από το υστέρημα του καθενός από μας είναι πολύτιμη» λέει στον 98.4 η Συντονίστρια του Οργανισμού στην Κρήτη Χρυσή Μπομποδάκη, υπενθυμίζοντας ότι στη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζει τα 349 παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού και ανοίγει παράλληλα την αγκαλιά του, για να στηρίξει τα παιδιά με τις μητέρες τους από την Ουκρανία, που βρίσκουν καταφύγιο στη χώρα μας, εγκαταλείποντας την πατρίδα τους.

«Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν, με αγάπη, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού» προσθέτει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist