«Αυτό Το Λίγο»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης κάνει τη διαφορά με μια δυνατή μπαλάντα

Συντάκτης: την 7 Ιανουαρίου 2021

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κάνει τη διαφορά με ένα τραγούδι που θα συγκλονίσει και ένα video clip που θα συγκινήσει.

Ο Θέμης Αδαμαντιδης καλωσορίζει το 2021 με την πιο δυνατή μπαλάντα.

Έχει εξυμνήσει την αγάπη με τα τραγούδια του και έχει χαρίσει στο κοινό μεγάλες συγκινήσεις και τεράστιες επιτυχίες. Ο Θέμης Αδαμαντιδης διαθέτει μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές φωνές και οι μπαλάντες του κάνουν τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν και βρίσκουν πάντοτε το στόχο τους «Στην Καρδιά».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σε κάθε καινούργιο του τραγούδι καταφέρνει να υπερβεί τον ίδιο του τον εαυτό και να χαρίσει μια ακόμη ανεπανάληπτη ερμηνεία.

Ο τρυφερός λαϊκός τροβαδούρος της αγάπης, πιο ανανεωμένος από ποτέ, έρχεται να κάνει τη διαφορά με την πιο δυνατή μπαλάντα της καριέρας του, ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Αυτό Το Λίγο».

Η μουσική του Κωνσταντή ντύνει ιδανικά με τη μελωδία της τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου που όπως προδίδει ο τίτλος μιλάνε για τον κεραυνοβόλο έρωτα και «Αυτό Το Λίγο» που είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κανείς ότι έχει βρει την απόλυτη αγάπη.

Επάξια το video clip έρχεται να συγκινήσει με μια τρυφερή ιστορία αγάπης. Ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η αγάπη που θα δοκιμαστεί από τις τραγικές ανατροπές της ζωής αλλά θα καταφέρει να αντέξει για πάντα.

Ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης υπογράφουν από κοινού τη σκηνοθεσία ενώ η διεύθυνση και η εκτέλεση παραγωγής είναι της White Mask Media Group.

Το νέο τραγούδι του Θέμη Αδαμαντίδη με τίτλο «Αυτό Το Λίγο» κυκλοφορεί από τη νεοσύστατη δισκογραφική εταιρεία FINIX.

 


Απόψεις Αναγνωστών

Αφήστε Απάντηση

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευθεί.Τα υποχρεωτικά πεδία μαρκάρονται με *Radio 984

Η ενημέρωση δίπλα σου

Current track
Title
Artist