10 χρόνια παρουσίας των παιδικών χωριών SOS στο Ηράκλειο

Written by on 15 Νοεμβρίου 2022

Σειρά δράσεων του κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου

Συνδιοργανώνονται με το Παιδικό Κολλέγιο «Η Χώρα των Παραμυθιών» και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Χορηγός επικοινωνίας: ΚΡΗΤΗ TV, 98.4, Νέα Κρήτη, neakriti.gr

«Οι κρίσεις, οι ανάγκες, η στήριξη οικογενειών και παιδιών, κύριο μέλημά μας» λέει στον 98.4 ο Διευθυντής του Κέντρου Πέτρος Παπαδάκης.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30 το μεσημέρι, η πρώτη εκδήλωση στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης με πολλά δρώμενα και κατασκευές. Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τα παιδιά θα μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία μίας μεγάλης αφίσας που θα περάσει το μήνυμα αγάπης για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 17.30 το απόγευμα , θα πραγματοποιηθεί δίωρη ομιλία, που απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά, με θέμα «Παιδική Διατροφή και Συναίσθημα», στο Ibis Styles Heraklion Central Hotel, στο κέντρο του Ηρακλείου (Κορωναίου 26 και Αγίου Τίτου).

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 10.00, θα πραγματοποιηθεί το κλείσιμο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επιστημονική ημερίδα, με τίτλο «Παιδί και Οικογένεια σε ευαλωτότητα: Πραγματικότητα και προοπτικές», στον συνεδριακό χώρο του Ibis Styles Heraklion Central Hotel.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist