Έρχεται 48ωρη απεργία από γιατρούς, νοσηλευτές στα νοσοκομεία της χώρας
Written by Αγγέλα Δουλγεράκη on 24 Οκτωβρίου 2025
48ωρη απεργία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού 6 και 7 Νοεμβρίου υπό την ομπρέλα της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών γιατρών και της ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση του ΕΣΥ.
Τραγική η κατάσταση στα νοσοκομεία για εργαζόμενους και ασθενείς, λέει στο Ράδιο 98.4 ο Δημήτρης Βρύσαλης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ.
Αναφέρεται στις ελλείψεις προσωπικού, στα εντέλλεσθε, στις δύσκολες βάρδιες, στις συγχωνεύσεις κλινικών, στις καθυστερήσεις σε ραντεβού και χειρουργεία, κανονικότητα που η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αρνείται να ομολογήσει, προκαλώντας τη μήνη των εργαζόμενων που αφενός κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια τους κι αφετέρου στολίζει με κοσμητικά επίθετα που δεν συνάδουν ούτε στη θέση ούτε στο λόγο ενός Υπουργού.
