Ενώνουν δυνάμεις κοινωνικοί φορείς της χώρας για την προστασία των παιδιών

Written by on 3 Νοεμβρίου 2025

Μπαίνει μπροστά ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου για την αντιμετώπιση της κακοποίησης των παιδιών στον πραγματικό και ψηφιακό κόσμο

Την έλλειψη υποδομών, στελεχών, την περαιτέρω συνεργασία των υπηρεσιών, την επίγνωση και επούλωση των τραυμάτων που προκαλούν στα παιδιά περιστατικά κακοποίησης τόσο στον πραγματικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο, επισημαίνει εκ νέου ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, δια στόματος του Νικόλαου Σπετσίδη, Συντονιστής Έργων του «Συνδέσμου», που μίλησε στο Ράδιο 98.4.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση με τον τίτλο: «Η κακοποίηση των παιδιών στον πραγματικό και ψηφιακό κόσμο: Η ασφάλεια και προστασία των παιδιών σε πρώτο πλάνο», καθώς συζητήθηκαν οι ευαλωτότητες των παιδιών, οι προκλήσεις του συστήματος προστασίας (θεσμικές, νομικές, πρακτικές), και ειδικά οι κίνδυνοι, αλλά και η προστασία στον ψηφιακό χώρο.

Νέα προσπάθεια του Συνδέσου να ενώσει τα αιτήματα των Περιφερειών της χώρας, και να διεκδικήσει από κοινού τα παραπάνω.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist