Β. Τσιομπανίδης : ” Παρωνυχίδα” η δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή , επιδοτήσεις για φυτείες μπανάνας στον Όλυμπο !!!

Written by on 27 Ιουνίου 2025

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, που ζει στον Έβρο και ηγείται του Αγροτικού – Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, ο Βάκης Τσιομπανίδης , που από το 2017 είχε προειδοποιήσει, ότι η αλλαγή στο τρόπο επιδότησης στη κτηνοτροφία, θα ανοίξει τον ” Ασκό του Αιόλου” για σκάνδαλα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, μίλησε σήμερα στον 98.4 για το σκάνδαλο της δεκαετίας, όπως είπε.

Ο κ. Τσιομπανίδης , αποκάλυψε ότι η δικογραφία στη Βουλή είναι το ελάχιστο του υλικού που έχει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, τρέχουν άλλες 6 τουλάχιστον δικογραφίες και θα αποκαλυφθούν και άλλα πρόσωπα και εμπλοκές πολιτικών , καθώς δεν είναι μόνο αυτές οι επισυνδέσεις που διαρρέουν από την συγκεκριμένη δικογραφία.

Συνέστησε στους “φτωχοδιάβολους” που έλαβαν χωρίς να δικαιούνται μικρά ποσά να τα επιστρέψουν πάραυτα γιατί και αυτοί κινδυνεύουν με φυλάκιση. Έκανε νέες αποκαλύψεις για το πως δρούσαν τα κυκλώματα , από την Κρήτη έως τον Έβρο, με πολιτικές και κυβερνητικές συναλλαγές, φτάνοντας σε ακραίες καταστάσεις με επιδοτήσεις μέχρι και για μπανανοκαλλιέργειες στη καρδιά του βουνού με την ψηλότερη κορφή της χώρας, του Ολύμπου .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist